Ipari gépek

Ipari gépek beszerzésekor alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni.
Ipari gépek

Ha ipari gépek vásárlására adjuk a fejünket, célszerű a minőséget és a szakértelmet választani, hogy gépeinket a lehető legtovább tudjuk használni. Válasszuk a Komponent ipari termékeket!

Anyaglazító gépek

Anyaglazító gépek tekintetében a Komponent készlete széles skálán mozog, mely gépek kialakítása mögött kiemelkedő szakértelem és tapasztalat áll a vibrációs technológia terén.

A vibromotor számos ipari területen alkalmazható, például betonadagoló rendszereknél, élelmiszercsomaglásnál, állateledel gyártás területén, építőanyag szállításnál, termékosztályozásnál, szűrésnél és válogatásnál. A vibromotor minden olyan területen használható, ahol a munkavégzés során technológiai vibráció alkalmazása szükséges.

Anyaglazításhoz használatos még a turbinás vibrátor, a pneumatikus kalapács és a golyós vibrátor is.

A vibrosziták a nagy méretű szennyeződések eltávolításával a por vagy folyadék termékek megfelelő minőségét biztosítják. Javítják a termék minőségét, növelik a termelési teljesítményt és csökkentik az üzemszünet idejét.

Cellás adagolók

A cellás adagoló feladata az anyagok egyenletes adagolása az anyagszállító továbbító rendszerbe. Az anyag adagolását az adagolóházba épített cellákra osztott forgó adagoló végzi. Az adagoló helyes irányú forgatásával a beadagolt anyagot az adagolóra szerelt kiömlő nyílás felé továbbítja.

Cellás adagolót használhatunk az élelmiszeriparban, építőiparban, gabonaiparban, állateledel gyártás során, a malomiparban, a műanyaggyártásnál és újrahasznosításnál, valamint a mechanikai szennyvízkezelésnél.

A keverőket az ömlesztett anyagok folyamatos keverésére tervezték. Lapátos vagy ekés keverőelemeivel gyakorlatilag minden feladatra alkalmas az élelmiszeripartól a nehéziparig.

Alkalmas por, granulátum, rostos szárazanyagok, ömlesztett anyagok keverésére is.

A Komponent kínálatában találhatók még aprítógépek, porszűrők, szállítócsigák, vibroadagolók, szerelvények és töltőcsövek is.

Elevátorok

A RONCUZZI elevátorcsaládja az ipar szinte minden szegmensét képes lefedni.

Az EF elevátorok liszt, illetve ehhez hasonló anyagok szállítására lettek tervezve, míg az EC elevátorok a gabona és egyéb szemestermény vagy ehhez hasonló anyagok szállításában segítenek.

Az EIelevátorok por jellegű ipari anyagokhoz, cementhez és egyéb finomszemcsés ásványokhoz készült, az EHN elevátorokat pedig heavy-duty alkalmazásokra fejlesztették ki.

Az elevátorokat számos ipari területen használják, mint például malom-, gabona-, építő-, nehézipar, illetve építőanyag gyártásnál.

Összegzés

Vásároljon ipari gépeket a legjobbtól, ahol a minőség garantált!

Kapcsolódó cikkek

Ipari gépek

Ipari gépek

Ha ipari gépek vásárlására adjuk a fejünket, célszerű a minőséget és a szakértelmet választani.