A biogazdálkodás esetében különösen igaz, hogy a jó termés kulcsa a megfelelő vetőmag. Meglepően sok tényezőt kell figyelembe venni ezeknek a magoknak az előállítása során.
A környezetbarát, környezettudatos embereknek sok pozitív szokása van. Mi most 7 ilyen szokást mutatunk be.
Az ételpazarlás egy könnyen felszámolható, mégis globális problémát okozó jelenség. Néhány lépéssel véget vethetünk a pocsékolásnak.
Nem kell lemondani a tiszta és illatos ruhákról akkor sem, ha mi magunk készítjük a mosószereinket.
A fényszennyezés is egyfajta környezetszennyezés. A cikkben bemutatjuk, hogyan csökkenthetjük a fényszennyezés mértékét.
Kis lépésekkel hatalmas ugrásra vagyunk képesek, és bármennyire elképzelhetetlennek tűnik, a kényelemről sem kell teljesen lemondani, ha egy környezetbarátabb életre szavazunk.
A fenntarthatóság fontos. Akkor is, ha éttermet vezetsz. Mutatjuk, hogyan válhat az éttermed környezetbaráttá.
Manapság élelmiszert pazarolnak a legtöbbet az emberek. Néhány trükk talán segíthet kevesebbet pazarolni.
A környezetünket kevésbé terheljük, ha a hulladékot ésszerűen kezeljük. Mutatjuk is, hogy tegyük ezt meg.