MyWoody Shop – mutatjuk, hogyan varázsold korszerűvé, azaz fenntarthatóvá a konyhádat, fából készült eszközökkel

A fából készült konyhai bútorok, kiegészítők és dekorációk nem csak előnyösek, de nagyon elegánsak és sokoldalú megoldást tesznek lehetővé. A fa termékek emellett tartósak, költséghatékonyak és a környezetbarát tulajdonság is jellemző rájuk.
MyWoody Shop – mutatjuk, hogyan varázsold korszerűen, fenntarthatóvá a konyhádat, fából készült eszközökkel

A konyha megtervezése nem csak élvezetes, de össze is zavarhat bennünket, hiszen nagyon sok anyag, szín és berendezés áll a rendelkezésünkre. A fából készült berendezés és dekoráció nem csak közelebb visz bennünket a természethez, de sokkal nyugodtabbak lehetünk, hiszen ezzel nem csak a környezetünket, hanem saját magunkat is óvjuk.

4 ok, amiért érdemes fatermékeket választani a konyhába is

Amikor berendeztük a konyhánkat, akkor még nem ért véget a lakás ezen helyiségének berendezése, hiszen igazán otthonossá csak a fából készült mindennapi használati eszközök, tárgyak teszik az otthonunkat. Választhatunk fából készült tálakat, cukortartót, fakanáltartót is, hiszen számtalan előnyét élvezhetjük. Most 4 ilyen előnyt ismerhetsz meg.

1. Időtlen és klasszikus

A fából készült konyhai eszközök nem csak nagyon szépek, de az is elmondható, hogy klasszikus darabnak számítanak, hiszen soha nem mennek ki a divatból. Ezen kívül praktikusak is és a legtöbb stílusú konyhához remekül passzolnak.

2. Tartósak

A fa, az egyik legellenállóbb anyag, már csak ezért is érdemes fából készült eszközökkel, háztartásban használatos tárgyakkal otthonosabbá varázsolni a környezetet, ahol élünk.

3. Melegséget sugároz

A fém hidegsége és a műanyag sok esetben riasztó megjelenése is okot adhat arra, hogy a fát részesítsük előnyben, amikor fából készült kiegészítőket választunk a konyhánkba. A fa melegséget sugároz és pillanatok alatt hangulatos légkört képes teremteni.

4. Esztétikailag szépek

Egy-egy fa kiegészítőre öröm ránézni. Ma már olyan szép és kidolgozott termékekkel találkozhatunk, amelyeknek a látványa is jobb kedvre deríthet bennünket.

A MyWoody Shop kiemelt célja, hogy olyan konyhában tevékenykedjünk, ahol a fa dominál, azaz a cél, hogy műanyagmentessé varázsoljuk a konyhánkat. A fából készült konyhai eszközök és kiegészítők természetesek, és nyugalmat sugároznak az otthonunkba, mindemellett jó rezgéseket keltenek bennünk.

A MyWoody Shop néhány fa termékét mutatjuk be. Fő profiljuk elsősorban az olyan konyhában használatos fa eszközök, amelyeket gyakran használunk sütés és főzés során.

Fa vágódeszkák

Az egyik elmaradhatatlan kelléke a konyhának, a vágódeszka. A MyWoody Shop nagyon szép, bükkfából és diófából készült vágódeszkákat is kínál. Akár egy egész vágódeszka szettet is összeállíthatunk magunknak. Ha megfelelően ápoljuk azokat, hosszú ideig hű társaink lehetnek a konyhában.

A diófa vágódeszkát az erezete és a mintázata is egyedivé varázsolja. Nem csak a konyhai munkavégzés során vehetjük hasznát, hanem akár még tálalásnál és az ételek kínálásánál is jó szolgálatot tehetnek.

Fából készült kanalak, favillák és húscsipeszek

A fa evőeszközök nem csak dizájnos megjelenésűek, de nagyon kényelmes és élvezetes az ilyen evőeszközökkel az étkezés. A cseresznyefából készült favillának nem csak ennyi az előnye. Nagyon szép a színe, az erezete és nagyon esztétikus látványt nyújt, amely kellemes hangulatot teremt még egy hétköznapi étkezés során is.

Fa vajtartó, cukortartó és sótartó

Amennyiben szeretnénk minél kevesebb műanyagot használni a konyhánkban is, úgy a fából készült alapanyagtartókat és vajtartót is be kell szereznünk. Ezek nem csak környezetbarát termékek, nem csak funkciót töltenek be, de még dekorációként is megállják a helyüket a konyhánkban.

A csupor alapú cukortartók nagyon népszerűek, nem csak a dizájnos megjelenésük miatt, hanem azért is, mert nem csak cukrot, hanem akár még szálas teát is tárolhatunk azokban.

Fa korsó, fakupa, fa bortartó

A fából készült fakupából vagy korsóból nem csak inni fenséges, de ajándékba is bátran adhatunk ilyen egyedi fából készült termékeket. Bizonyára nagy örömet okozunk vele a megajándékozottnak. Ha van férfiismerősünk, aki szeret borozgatni, mindenképpen gondoljunk ezekre a termékekre.

Milyen dekorációs elemeket választhatunk?

A MyWoody Shopban dekorációs kiegészítőket is találhatunk, amelyek nem csak szépek, de valóságos élvezet a szemnek. Kézzel készült fa edényalátétek, fa sörnyitó, borosüvegdugó és más kiegészítőket is találhatunk. Ezek a termékek sokoldalúak, és megteremtik a lehetőséget, hogy minél egyedibb miliőt teremtsünk az otthonainkba.

Csekkold a MyWoody Shop Facebook oldalát is!

Instagram oldalunk pedig itt!

Kapcsolódó cikkek

Halvásárlás tudatosan

Halvásárlás tudatosan

Útmutató a halak és a tenger gyümölcseinek vásárlásához.

A zöldövezet szép - Miért olyan hasznos a városi zöldövezet kialakítása? 5 okot is sorolunk – és pozitívan hat az emberi egészségre.

Miért olyan hasznos a városi zöldövezet kialakítása? 5 okot is sorolunk

A zöldövezet kialakítása nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem az egészségvédelem miatt is minél több zöldövezetre lenne szükség a városokban. A cikkben bemutatjuk, hogy miért olyan sürgető minél több zöldövezet kialakítása.

A fák, a faültetés 7 előnye - A fák hatással vannak ránk, emberekre is

A fák, a faültetés 7 előnye

A fák nem csak széppé varázsolják a környezetünket, de nagyon sok pozitív hatással is rendelkeznek. A cikkben ezeket a pozitív hatásokat sorakoztatjuk fel.